SORIN OPRESCU s-a prezentat la TRIBUNALUL BUCURESTI

Fostul edil al Capitalei, SORIN OPRESCU, s-a prezentat, miercuri, din nou in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti. Este primul termen pe fond in procesul in care SORIN OPRESCU este acuzat de DNA pentru LUARE de MITA.

Primarul suspendat al Capitalei, SORIN OPRESCU, s-a prezentat miercuri dimineata la Tribunalul Bucuresti, pentru a participa la un nou termen al dosarului in care a fost trimis in judecata de DNA pentru LUARE de MITA, SPALARE de BANI, ABUZ in SERVICIU si constituire a unui grup infractional organizat.

„Sa fiu sanatos, in primul rand. Sa termin cu eticheta asta, sa incerc sa dezlipesc eticheta asta”, a raspuns SORIN OPRESCU jurnalistilor, intrebat ce isi doreste pentru noul an, informeaza postul Realitatea Tv.

Pe 20 noiembrie 2015, SORIN OPRESCU a fost trimis in judecata alaturi de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane; Mircea Octavian Constantinescu, directorul Directiei Economice din Primaria Generala; Florin Supeala, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti; Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale; Cristian Stanca (fost sofer al lui Oprescu); Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea