SORIN OPRESCU si-a reluat activitatea la SPITALUL UNIVERSITAR

Primarul suspendat al Capitalei, SORIN OPRESCU, a revenit ca angajat al SPITALULUI UNIVERSITAR de Urgenta Bucuresti, el lucrand in aceeasi sectie de chirurgie, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, surse medicale.

“S-a intors. Este echipat. Lucreaza la aceeasi sectie de la etajul 6, unde isi desfasura activitatea si inainte”, au precizat sursele citate.

Saptamana trecuta, Curtea de Apel Bucuresti i-a admis lui SORIN OPRESCU o cerere de inlocuire a ARESTULUI la DOMICILIU cu masura COTROLULUI JUDICIAR, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru LUARE de MITA, SPALARE de BANI, ABUZ in SERVICIU si constituire a unui grup infractional organizat.

Pe timpul cat se afla sub CONTROL JUDICIAR, SORIN OPRESCU are mai multe obligatii, printre care: sa nu depaseasca limita teritoriala a municipiului Bucuresti; sa se deplaseze doar la SPITALUL UNIVERSITAR de Urgenta Bucuresti, magazine alimentare si farmacii de pe raza sectorului 1 sau unitati spitalicesti din Bucuresti; sa nu se apropie de ceilalti inculpati sau martori din dosar; sa nu exercite functia de primar; sa nu participe la manifestari sportive sau culturale ori la alte adunari publice.

Pe 20 noiembrie 2015, SORIN OPRESCU a fost trimis in judecata alaturi de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa – director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Mircea Octavian Constantinescu – directorul Directiei Economice din Primaria Generala a Capitalei, Florin Supeala – director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti, Claudiu Bengalici – administrator al unei societati comerciale, Cristian Stanca (fostul sau sofer), Ruxandra Avasiloae – director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti.

Sursa foto: times new roman