SORIN OPRESCU a revenit in AREST. Primarul suspendat al Capitalei a fost supus unei tomografii. UPDATE

SORIN OPRESCU a fost preluat cu o ambulanta si dus, sub paza, miercuri, de la INSTITUTUL DE DIABET “N. Paulescu” la CENTRUL de Diagnostic si Tratament FUNDENI, unde urmeaza sa fie supus unei INVESTIGATII CU COMPUTERUL TOMOGRAF, informeaza Mediafax.

UPDATE 18:02: SORIN OPRESCU revine in arest dupa ce, miercuri, a fost supus unei investigatii computer tomograf la Centrul Oncologic de Diagnostic si Tratament Fundeni.

Fostul primar general al Bucurestiului a parasit clinica si a revenit, sub paza, in arestul preventiv al Politiei Capitalei.

Stire initiala

Ambulanta cu care este transportat Sorin Oprescu a plecat in jurul orei 11.00 de la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice “Prof. Dr. N. Paulescu”, edilul fiind sub paza, escortat de politisti.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu era din 9 octombrie la Institutul “N. Paulescu”, unde a fost transferat de la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa ce starea edilului nu a permis atunci realizarea investigatiei computer tomograf la care trebuia sa fie supus, din cauza valorilor crescute ale glicemiei.

CITESTE SI: AVOCAT: OPRESCU VA FI SUSPUS MIERCURI UNEI INVESTIGATII CU PRIVIRE LA NODULUL DE LA PLAMAN

Dupa ce medicii au decis ca lui Sorin Oprescu nu-i poate fi facuta investigatia PET/CT (computer tomograf), primarul suspendat al Capitalei a fost reprogramat pentru miercuri 14 octombrie si apoi transferat de la Institutul Oncologic Bucuresti, unde era internat din 8 octombrie, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

Sursa foto: Realitatea