SORIN OPRESCU va ramane internat la Spitalul Universitar din Capitala pana marti – surse

Primarul suspendat al Capitalei, SORIN OPRESCU, va ramane in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pana marti, dupa ce in cursul zilei de luni a fost supus unor investigatii amanuntite la inima, potrivit unor surse medicale, informeaza Agerpres.

SORIN OPRESCU, arestat preventiv sub acuzatia de luare de mita, se afla in prezent internat in sectia Cardiologie 2, fiind pazit de politisti.

Edilul a fost dus sambata cu o masina a Politiei Capitalei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru investigatii medicale.

Avocatul Poporului, VICTOR CIORBEA, declara vineri ca, in cazul in care recomandarile facute Centrului de Retinere si Arestare Preventiva, unde se afla SORIN OPRESCU, nu sunt luate in considerare, institutia pe care o conduce se poate adresa ministrului de Interne, GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU va fi supus unor INVESTIGATII MEDICALE la Spitalul Universitar

“Avem in vedere diabetul avansat de care sufera OPRESCU, faptul ca s-a plans ca a mancat numai din alimentele care i-au fost aduse la pachet, si-a expirat cota si, din pacate, nu prea mai are cu ce se hrani respectand regimul pentru boala de care sufera”, a precizat Victor Ciorbea, la finalul unei conferinte de presa in care s-au prezentat concluziile raportului unei echipe care a efectuat o investigatie la centrul de arest unde se afla primarul suspendat al Capitalei.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RAMANE INTERNAT LA SPITALUL UNIVERSITAR CEL PUTIN PANA LUNI. UPDATE

Concluziile raportului recomanda prezentarea de urgenta a lui OPRESCU la o unitate medicala cardiologica dotata cu aparatura de specialitate, care sa permita investigarea pacientului conform recomandarii medicului de la Spitalul “Sf. Ioan”, avand in vedere agravarea starii de sanatate si contextul patologic la momentul efectuarii vizitei de catre o echipa a Avocatului Poporului.

Sursa foto: agerpres