SORIN OPRESCU vrea sa CHELTUIASCA un MILION de EURO pentru SITE-ul PMB

Primarul SORIN OPRESCU vrea sa cheltuiasca un MILION de EURO pentru un SITE nou al PMB. Potrivit municipalitatii, noul site va contine informatii de prezentare a orasului, cetatenii isi vor putea plati taxele online si vor putea depune documente.

Firma care va crea site-ul va fi desemnata prin licitatie publica. Bucurestenii considera insa ca suma este prea mare si acesti bani ar putea fi investiti mult mai util. Ofertele pentru realizarea noului site al PRIMARIEI CAPITALEI pot fi depuse pana pe 18 februarie, potrivit portalului de licitatii publice.

CITESTE SI: OPRESCU: La finele lunii martie, inceputul lui aprilie, vom incepe mutarea unor servicii in sediul vechi 

Pretul exact al lucrarii se va stabili in urma licitatiei insa municipalitatea este dispusa sa plateasca pana la un MILION de EURO pentru servicii de acest gen. Bucurestenii sunt de parere ca acesti bani ar putea fi investiti in lucruri mult mai utile.  

Noul SITE ar urma sa contina informatii turistice despre oras, posibilitatea ca cetatenii sa isi plateasca taxele si impozitele online sau sa depuna documente. Dar va avea si un forum moderat de reprezentanti ai municipalitatii. Actualul portal al primariei functioneaza din 1996 iar specialistii institutiei au consemnat in caietul de sarcini ca tehnologiile utilizate sunt invechite.

CITESTE SI: PMB: Peste 200 de UTILAJE cu material ANTIDERAPANT intervin in CAPITALA 

Sursa foto: adevarul.ro