SORIN OPRESCU vrea sa fie INTERZIS traseismul politic

Primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU a declarat, miercuri, despre problemele din CGMB, ca trebuie clarificata urgent situatia legislatiei confuze, pentru a combate si INTERZICE traseismul politic, si ca Bucurestiul nu poate fi blocat de situatii politice contradictorii paradoxale, cu iz de ilegalitate.

“Bucurestiul nu poate fi blocat de situatii contradictorii paradoxale, cu iz de ilegalitate, contrare interesului public. Trebuie clarificata urgent situatia legislatiei confuze, pentru a combate si INTEZICE traseismul politic dupa derularea procesului electoral pana la urmatoarele alegeri”, a spus Oprescu, la inchiderea sedintei CGMB.

Citeste si: Sedinta CGMB, inchisa din lipsa de cvorum

Primarul general si-a inceput declaratia facuta dupa sedinta prin a afirma ca si in 23 iulie, si astazi (miercuri – n.r.), exista aceeasi situatie confuza asupra legitimitatii anumitor consilieri generali.

Citeste si: HAOS la Primaria Capitalei: Sedinta CGMB s-a TINUT, desi a fost REVOCATA de Sorin Oprescu

“Am sperat ca in intervalul de o saptamana partidele politice sa ia atitudine, pentru a rezolva starea confuza. Nu s-a intamplat acest lucru, in continuare vin hartii de la partide ca unii sunt dati afara, altii nu sunt dati afara, apoi cei dati afara sunt reintrodusi ca valizi, in timp ce unii consilieri generali si-au atacat in instanta proprile partide, ca sa-si clastifice din punct de vedere statutar pozitia”, a spus Oprescu.