Sorin Ovidiu Vantu: Eu i-am spus lui SRS ca documentele sunt false

Mogulul media Sorin Ovidiu Vintu a negat ca in 2004 ar fi finantat campania electorala a Aliantei DA, al carei candidat la presedintie era Traian Basescu, si a dezvaluit ca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt falsuri, informeaza gandul.info.

“In ceea ce ma priveste nu mai am nici un razboi de purtat cu domnul Traian Basescu. Nu am participat. Habar nu am avut de ceea ce se intampla. Dimpotriva cand am aflat i-am spus prietenului meu Sorin Rosca Stanescu faptul ca a comis o greseala ca hartiile pe care le-a prezentat sunt falsuri. Eu am aflat ulterior”, a declarat Sorin Ovidiu Vintu pentru gandul.info.

Sorin Ovidiu Vantu  spune si ca nu poarta nici un razboi cu presedintele Basescu, dar ca are de infruntat un dusman mai mare, patronul postului de televiziune RTV, Sebastian Ghita.

“Nu mai am de purtat vreun razboi cu domnul Basescu, nu din simpatie, ci pentru simplul fapt ca nu vreau sa fac carare altui dusman de al meu, domnul Ghita, prietenul domnului Ponta.

Nu as putea lupta astazi impotriva domnului Basescu pentru a-l ajuta pe domnul Ghita. Domnul Basescu este astazi intr-o mare eroare”, a spus Vintu, referindu-se la afirmatia lui Traian Basescu conform careia campania declansata de Sorin Rosca Stanescu e o “manopera” care il are in spate pe SOV.

Sorin Rosca Stanescu, senator PNL, l-a acuzat pe Traian Basescu ca in 2004 a folosit de bani negri (nn 7 milioane de dolari) in campania electorala prezidentiala, din care o parte ar fi venit de la Sorin Ovidiu Vintu, printr-o companie din Cipru a acestuia.

Sursa foto: ziuanews.ro