SORIN OVIDIU VANTU, retinut in momentul in care se pregatea sa paraseasca tara

Omul de afaceri SORIN OVIDIU VANTU a fost retinut, joi dimineata, de politisti in momentul in care se pregatea sa paraseasca Romania, informeaza postul Realitatea Tv. SORIN OVIDIU VANTU a fost dus la sediul Parchetului General din Capitala acolo unde va fi audiat de procurori in legatura cu falsificarea unor documente.

SORIN OVIDIU VANTU era eliberat conditionat dupa ce a efectuat o parte a pedepsei primite in dosarul in care a fost condamnat pentru santajul omului de afaceri Sebastian Ghita, proprietarul postului Romania Tv. Conform ultimelor informatii, Vantu nu avea interdictie de a parasi tara, dar are mai multe dosare pe rol. Sursa citata noteaza faptul ca omul de afaceri ar fi falsificat mai multe documente pentru a putea calatori in afara granitelor Romaniei.

SORIN OVIDIU VANTU avea asupra sa un buletin si un pasaport pa numele unui cetatean din Republica Moldova, insa in cele doua acte de identitate apareau poze ale omului de afaceri roman. Vantu a ajuns la Parchetul General insotit de mascati care aveau mandat de aducere emis pe numele sau.

Sursa foto: realitatea.net