SORIN OVIDIU VANTU s-a lepadat de SEBASTIAN GHITA: ESTE UN JEG!

SORIN OVIDIU VANTU s-a lepadat de fostul amic si partener de afaceri deputatul SEBASTIAN GHITA pe care il caracterizeaza extrem de dur si despre care afirma ca “ar denunta-o si pe ma-sa daca i s-ar propune o intelegere avantajoasa”.

Intr-un interviu acordat Kamikaze, SORIN OVIDIU VANTU sustine si ca ii place ceea ce face Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in ciuda faptului ca procurorii l-au arestat de doua ori, insa considera ca marea operatiune de starpire a coruptiei a fost comnadata din SUA.

”Sa stii ca mie imi place ce face Laura Codruta Kovesi, desi m-a arestat de doua ori. Nu credeam sa spun asta, chiar imi place. Apreciez enorm munca DNA-ului. Face o munca de asanare ce trebuie aplaudata. Pacat ca au lasat pe dinafara pe unii care trebuia sa fie pe acolo. Primul e Basescu.

CITESTE SI: AUDIO INCENDIAR CU DISCUTIILE PAPUSARILOR VANTU SI GHITA: I-AM ZIS LUI PONTA, BA O F… PE MA-TA, TE DUCI PE STICLA!

Rep.: Despre institutia denuntului ce parere aveti?

S.O.V.: Mai baiatule, se apeleaza la principiul “mi-e mai aproape camasa decat haina” sau, ca sa reformulez, “decat sa planga mama, mai bine plange ma-ta”(rade). Apoi, care sunt principiile morale care coordoneaza un denuntat? De ce mi-ar fi rusine sa denunt un jeg? Ce norme morale incalc? De ce sa-mi sacrific eu familia pentru un jeg, conform caror norme morale ar trebui sa fac asta? Sa sufere familia mea pentru ca familia unui jeg sa fie menajata!?

Rep.: Ati mai bagat mortul in casa unora cu declaratia asta… Dar vedeti ca sunt unii care rezista tentatiei de a denunta.

S.O.V.: Cine, ma? Arata-mi unul si-l pup in cur.

Rep.: Ghita, tace malc.

S.O.V.: Ala ma? Ala e un jeg, ar denunta-o si pe ma-sa daca i s-ar propune o intelegere. Dar nu i-a propus nimeni nimic. Punct. E dispretuit de absolut toata lumea. Unii parlamentari l-au scapat de frica sa nu ajunga ca el, altii de dragul de a fi primiti pe postul tv al lui Ghita”, a declarat Sorin Ovidiu Vantu.

Sursa text: Kamikaze