SORIN OVIDIU VINTU, urmarit penal intr-un NOU DOSAR

SORIN OVIDIU VINTU a aflat, luni, ca este urmarit penal intr-un dosar de spalare de bani si delapidare pentru ca ar fi transferat 100 de milioane de euro catre o firma patronata de COSMIN GUSA.

El a fost citat luni dimineata la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Procurorii i-au adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un NOU DOSAR deschis pe numele sau de catre anchetatori. Este vorba despre un dosar care a fost disjuns din marea ancheta Petrom Service, ancheta care se afla deja pe masa judecatorilor, potrivit romaniatv.net. SORIN OVIDIU VINTU are calitate de suspect in acest caz pentru acuzatiile de spalare de bani si delapidare.

Citeste si: SORIN OVIDIU VANTU sufera de o MALADIE INCURABILA

Potrivit unor surse judiciare, procurorii de la Parchetul de pe ICCJ investigheaza un transfer de 100 de milioane de euro, care a fost facut in urma cu mai multi ani de SORIN OVIDIU VINTU catre catre compania GMG Media Box, o companie care, in acte, este controlata, printre altii, de Maricel Pacuraru si Cosmin Gusa.

Aceleasi surse sustin ca procurorii investigheaza si modul in care PSV Company, controlata de SORIN OVIDIU VINTU in urma cu mai multi ani, a preluat pachetul majoritar de actiuni de la Delta Asigurari, o companie care in 2009 a fost controlata de SORIN OVIDIU VINTU.

Citeste si: VIDEO SORIN OVIDIU VINTU, mesaj catre GENERATIA FACEBOOK: Sunteti niste prosti! Trebuie sa plecati din tara

Tot luni, omul de afaceri a aflat de la procurori si ca s-a pus sechestru pe mai multe conturi si bunuri ale sale.

Sursa foto: evz.ro