Sorin Rosca STANESCU s-a reinscris in PNL Sector 1. Reactia lui CRIN ANTONESCU

Sorin Rosca STANESCU s-a resincris in organizatia PNL Sector 1. Fostul presedinte al PNL, Crin ANTONESCU, a declarat, luni, ca Rosca Stanescu a facut o cerere de reinscriere in partid, insa a completat ca nu cunoaste detalii administrative cu privire la situatia sa din acest moment.

“El a fost exclus la un moment dat la propunerea mea, desi dnul Ponta considera ca a fost un apropiat al meu, lucru aberant, el a fost exclus si la propunerea senatorilor sustinuta de liderii senat liberali, domnia sa a facut cerere de reinscriere. El a facut parte din grupul liberal ca independent. A avut o atitudine politica compatibila, situatia sa administrativa chiar acum nu o cunosc.

Citeste si: Delegatia Permanenta a validat excluderea lui Rosca Stanescu

Reamintim ca Delegatia Permanenta a PNL a validat, in februarie, propunerea de excludere din PNL a senatorului Sorin Rosca Stanescu. Asta dupa ce BPN al PNL a decis in 11 noiembrie 2013 excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat aceasta propunere, in urma acuzelor publice adresate de acesta presedintelui Traian Basescu, prezentand documente ce s-au dovedit ulterior a fi false.

Citeste si: Rosca Stanescu a declarat ca vrea sa se intoarca in PNL

In martie acest an, Sorin Rosca Stanescu declara ca vrea sa se intoarca in PNL. “Eu sunt liberal din 1990. Sunt mult mai liberal decat multi liberali care sunt chiar in functii de conducere in PNL. Sunt liberal si dupa ce am fost exclus din partid. Am depus o contestatie pentru ca nu a existat absolut nici un motiv prevazut in statut care sa conduca la scoaterea mea din PNL. Daca curtea de arbitraj nu solutioneaza favorabil solicitarea mea, ma voi adresa instantei judecatoresti pentru ca partidul nu este al unei persoane sau al unui grup de persoane”, a declarat Rosca Stanescu.