Sorin Stefoni, fost secretar de stat in Ministerul Muncii, va fi candidatul PNL la alegerile anticipate pentru Colegiul Hateg

Sorin Stefoni, fost secretar de stat in Ministerul Muncii, va fi candidatul PNL Hunedoara pentru mandatul de deputat in Colegiul 3 Hateg-Tinutul Padurenilor la alegerile anticipate din 25 mai, informeaza stiripesurse.ro.

Conform presedintelui PNL Hunedoara, Mircea Ioan Molot, candidatul PNL din zona Hateg este cunoscut in zona mai ales datorita faptului ca a fost primar al comunei Densus timp de opt ani.

Citeste si: Radu Zlati, PNL: Ponta l-a propulsat pe Tariceanu pe persoana fizica la Senat in speranta ca va atrage si alti liberali 

”Sorin Stefoni a lucrat foarte multi ani in administratie. De aceea stie exact ce sa ceara pentru colegiul sau. Mai mult, a lucrat ca ministru secretar de stat pe fonduri europene si stie cum sa abordeze acest subiect. De aceea, cred ca acest post de deputat nu trebuie lasat la mâna oricui. Ni-l dorim si suntem obligati moral sa-l punem pe acest om, candidatul nostru”, a declarat, marti, pentru Agerpres, presedintele PNL Hunedoara.

Functia de deputat in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor, din Hunedoara, este vacanta din data de 7 mai 2013, dupa ce fostul parlamentar Dan Radu Rusanu a fost ales presedinte al Autoritatii pentru Supraveghere Financiara.

Sursa foto: servuspress.ro