SORIN TERBEA, mort in accidentul de elicopter din Mures. Cine a fost omul de afaceri

sorin_terbea-a-murit-

Omul de afaceri Sorin Terbea, pilotul si inca trei persoane au murit  in accidentul de elicopter care a avut loc luni seara, in localitatea Taureni din judetul Mures. Sorin Terbea a fost cercetat in cazul “Mita in elicopter”, impreuna cu fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.

Din primele informatii reiese ca elicopterul i-ar fi apartinut lui Sorin Terbea, in varsta de 50 de ani. Omul de afaceri si alte cinci persoane s-au prabusit cu elicopterul, luni seara, la ora 20.23, in localitatea Taureni, aflata la 45 de kilometri de Targu-Mures. Cinci persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita grav. Printre persoanele decedate se numara si oameni de afaceri din Germania.

Femeia care a supravietuit tragediei ar lucra pentru Sorin Terbea, ea fiind directoare in cadrul companiei detinute de controversatul om de afaceri. Primarul localitatii Taureni a declarat, pentru Antena 3, ca Terbea a primit un telefon de la DNA, in timpul unei vizite la o fabrica de mobila, iar ulterior acesta a decis sa plece de urgenta cu elicopterul, alaturi de oamenii de afaceri nemti care il insoteau. 

Sorin Terbea era presedintele Clubului City’us Targu-Mures, afiliata la Federatia Romana de Fotbal (FRF). Totodata, omul de afaceri detine hotelul President si centrul Aqua Rock Spa si grupul de firme Georgia Group, dar si operatorul de Salubritate Salubriserv. 

Terbea era reprezentantul cluburilor de fotbal in sala in Comitetul Executiv al FRF. A fost inchis pentru cazul “Mita in elicopter” impreuna cu fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Vasile Aram.

Foto: radiomures.ro