Accident elicopter Taureni, Mures: A fost gasita ultima victima, un om de afaceri german

accident-elicopter-mures

Ultima victima a accidentului de elicopter, care s-a produs luni seara in localitatea Taureni din judetul Mures, a fost gasita marti dimineata de scafandri, in lacul Taureni, in care s-a prabusit aparatul de zbor. Este vorba despre un om de afaceri german.

Victima a fost gasita marti de scafandrii ISU Mures, in jurul orei 08.10, la aproximativ zece metri distanta de elicopterul aflat inca in apa, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Mihai Gagyi.

Cautarea ultimei victime a fost intrerupta, aseara, din ordinul prefectului de Mures, Corneliu Grosu. Acesta a declarat ca au fost stopate cautarile din motive de securitate pentru scafandri.

In accidentul de elicopter de la Taureni si-au pierdut viata cinci persoane, intre care si proprietarul elicopterului, omul de afaceri Sorin Terbea. Reprezentantii Prefecturii Mures spuneau ca accidentul aviatic a avut loc imediat dupa ce aparatul de zbor – la bordul caruia se aflau omul de afaceri Sorin Terbea, pilotul, o angajata a acestuia si o familie germana, formata din sot, sotie si fiu adult – s-a ridicat la o altitudine de peste 100 de metri, iar din motive necunoscute inca, s-a prabusit in lacul din localitatea Taureni.

Sorin Terbea si oamenii de afaceri ar fi vizitat o fabrica de mobila din localitateaTaureni, iar la un moment dat controversatul afacerist din Mures a primit un telefon de la DNA, prin care era chemat miercuri la sediul institutiei, a dezvaluit primarul din localitatea Taureni. 

Angajata lui Terbea a fost salvata de un tractatorist care muncea in zona. Ulterior, echipajele de interventie au scos din apa patru cadavre – cel al omului de afaceri Sorin terbea, al pilotului, al femeii germane si al fiului acesteia.

Foto: Antena 3