Sorina Matei dă de toți pereții cu fostul premier tehnocrat: ‘Fake News Dacian Cioloș’!

Sorina Matei dă de toți pereții cu fostul premier tehnocrat! Jurnalista anunţă, marți pe Facebook, că Dacian Cioloş promovează ştiri false. Ea susţine că fostul premier tehnocrat promovează informaţii false atunci când susţine că actuala coaliţie de guvernare vrea să modifice Codul Penal prin OUG.

“Fake News Dacian Cioloș

Facts first.

*Până acum, nu s-a dat emis nicio Ordonanță de Urgentă pe Codurile Penale iar astăzi liderii coaliției au declarat public faptul că nu intenționează să emită ordonanță de urgentă pe modificarea Codurilor Penale.

Citește și: RADU BANCIU ÎL IRONIZEAZĂ PE KLAUS IOHANNIS: PREȘEDINTELE ESTE DE FORMĂ, IAR LUI I SE POTRIVEȘTE MĂNUȘĂ

*Dacian Cioloș este premierul României care a modificat Codurile Penale prin ordonanță de urgență în data de 18 Mai 2016.

*De asemenea, pe 11 Martie 2016, tot în şedinţă de guvern, Dacian Ciolos emisese o altă Ordonanţă de Urgenţă (OUG nr. 6/2016 – unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal) prin care a modificat Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, Legea nr. 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a DIICOT, Legea nr. 14/1992 privind organizarea şi funcţionarea SRI.

Link OUG 6/2016/ Dacian Cioloş 11 Martie 2016

https://legeaz.net/…/oug-6-2016-masuri-punere-executare-man…

Link EXTRAS din Stenograma şedinţei Guvernului din 18 mai 2016 în care Dacian Cioloş a emis Ordonanţă de Urgenţă pe Codurile Penale”, a scris Sorina Matei pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto: b1tv