SORINA MATEI a luat o DECIZIE CURAJOASA! Anunt IMPORTANT facut de JURNALISTA

soc in televiziune, JEREMY CLARKSON, TOP GEAR, BBC, JEREMY CLARKSON DAT AFARA, CONCEDIERE JEREMY CLARKSON, INLOCUITOR JEREMY CLARKSON

SORINA MATEI a facut un anunt important dupa ce ELENA UDREA a acuzat-o ca era platita de omul de afaceri NICOLAE “NIRO” DUMITRU la postul B1 TV. SORINA MATEI revine in grila de programe a postului B1 TV cu emisiunea ”ACTUALITATEA ROMANEASCA” incepand de luni, 23 februarie, ora 20.00.

Dupa ce a trebuit sa faca fata mai multor acuzatii dintre care amintim, o posibila LUARE de MITA din partea unuia dintre inculpatii din Dosarul MICROSOFT, o cunoscuta jurnalista s-a hotarat sa isi reia aparitiile pe sticla.

CITESTE SI: VIDEO PSD-istul CODRIN STEFANESCU DAT AFARA din emisiune de SORINA MATEI 

” Pentru toti cei care aveau emotii in acest sens, asteptarea a luat sfarsit. Nicio conspiratie mondiala, nici ELENA UDREA sau TRAIAN BASESCU si nici macar celebra pisica “Lipici”, vinovata pentru deteriorarea mijloacelor fixe ale Antenei 3 n-au reusit sa impiedice revenirea SORINEI MATEI pe ”sticla” de la B1 TV, unde va fi platita, ca si pana acum, din incasarile pentru publicitatea difuzata pe post.

Ne-a impresionat pana aproape de lacrimi (dar nu chiar pana acolo) grija pe care o poarta, deopotriva oameni politici si colegi jurnalisti, postului nostru de televiziune. Ca e de vanzare, ca e in insolventa, ca e finantat de X si de Y, persoane nefrecventabile. Existam, deci deranjam.

In pleiada de acuzatii care ni se aduc, rasarite in spatiul public in ultimele zile precum mandatele de arestare ale politicienilor, revine in mod obsesiv chestiunea finantarii B1 TV. Suntem convinsi ca o echipa de baieti destepti, specializati in depistarea firmelor fantoma din Panama, va elucida si acest mister si-l va impartasi tuturor, eventual cu un share pe Facebook. Dar, foarte important, si cu PROBE. Ceva din care sa reiasa, de exemplu, de ce ar fi mai onorabil Dan Voiculescu si mai putin onorabil NICOLAE DUMITRU.

CITESTE SI: Scandal MURDAR intre Romania Tv si Sorina Matei. Unde ati pierdut deontologia? VIDEO 

Altfel, daca cineva e interesat, cu buna credinta, de sursele de finantare ale B1 TV, poate consulta informatiile de la Ministerul Finantelor. Sau se poate uita pur si simplu la B1 TV sa vada ce clienti difuzeaza publicitate. Apropo, NICOLAE DUMITRU a “finantat” si Antena 3 in 2013-2014 cu publicitate. Se pune ca a fost pentru propaganda basista?”, se arata in comunicatul remis de postul B1 Tv.

Sursa foto: JURNALUL.RO