Sorina Patirnac, o studenta romanca eminenta din Spania, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei spaniol

O romanca studenta eminenta la Universitatea Politehnica din Valencia a fost ucisa cu sange rece in Spania, de iubitul ei. Iubitul ucigas al studentei Sorina Patirnac, 26 de ani, a fost arestat la 24 de ore dupa tragedie, insa crima a oripilat intreaga comunitate.

Sorina Patirnac a fost ucisa cu sange rece si apoi transata de iubitul ei spaniol, Martin, in varsta de 36 de ani. Motivul crimei se pare ca ar fi fost un conflict iscat dupa ce fata i-a spus ca e insarcinata in patru luni si ca vrea sa rupa relatia.

Ucigasul  omorat-o, apoi i-a taiat mainile si picioarele si i le-a aruncat intr-o gura de canalizare. Restul trupului ar fi ramas, se pare, in casa unde s-a comis crima, iar agresorul ar fi dat foc apartamentului pentru a-si ascunde urmele.

Comunitatea din Torremanzas s-a cutremurat la auzul vestii, mai ales ca in oraselul lor infractionalitatea e inexistenta. Oamenii au iesit in strada cerand pedeapsa aspra pentru criminalul cu sange rece.

Criminalul i-a dus pe anchetatori la locul unde a aruncat cadavrul fostei iubite. Acesta a fost retinut dupa ce s-a predat miercuri, la insistentele rudelor lui.

Foto: noticias.lainformacion.com