Sotia lui Becali se muta la Constanta? Vezi unde si-a luat un apartament

Nu vrea sa petreaca sarbatorile departe de sotul ei. Ca sa-i fie cat mai aproape, nevasta lui Gigi Becali si-a inchiriat un apartament de lux la hotelul lui Gheorghe Hagi din Constanta, pe o perioada nedeterminata. Becali este inchis la penitenciarul Jilava, dar spera sa fie readus la Poarta Alba.

Revelionul din acest an va fi mult mai trist pentru Gigi Becali, pentru ca va fi nevoit sa-l petreaca dupa gratii, fara familie si fara luxul cu care era obisnuit.

Pentru a-i face sarbatorile mai frumoase, dar si pentru a fi mai aproape de el, Luminita, sotia lui, a inchiriat un apartament la hotelul Iaki din Constanta.

Sotia lui Gigi Becali a inchiriat deja un apartament de lux, pe o perioada nedeterminata, in hotelul lui Gheorghe Hagi, finul latifundiarului, si asta pentru ca, de sarbatori, familia patronului Stelei vrea sa fie cat mai aproape de el.

In cazul in care Gigi Becali va trece la un regim de detentie deschis, el va putea pleca dimineata din penitenciar spre locul de munca si sa revina seara, fara a fi urmarit. Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale.

sursa foto: libertatea.ro