Sotia lui MICHAEL SCHUMACHER a vorbit despre starea de sanatate a fostului mare campion

CORINNA, sotia fostului campion mondial de Formula 1, a vorbit din nou despre situatia lui MICHAEL SCHUMACHER, dupa cateva saptamani de tacere.

Sotia lui SCHUMACHER a tinut sa le multumeasca celor care continua sa transmita mesaje de incurajare si a precizat ca procesul de revenire a fostului sportiv decurge destul de greoi. “Vreau sa va multumesc cordial pentru mesajele si energia pozitiva pe care i le trimiteti lui Michael Schumacher. Trebuie sa spun ca simpatia voastra ne-a impresionat. Este bine sa stiu ca impreuna trecem prin aceste momente dificile. Acum urmeaza o faza care va dura probabil mult timp. Credem ca, asa cum s-a intamplat multi ani in Formula 1, timpul va fi aliatul lui Michael in aceasta lupta”, a spus, conform ziare.com, Corinna Schumacher.

Citeste si: RECUPERAREA lui Schumacher ar fi un MIRACOL! Vezi cine spune asta 

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la Lausanne.

Citeste si: Michael Schumacher, PRIMA IMAGINE OFICIALA! Cum arata sotia sa, la 7 luni de la accident! FOTO 

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca.Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.