Sotia lui Razvan Simion a trecut prin momente dificile – iata ce SACRIFICII URIASE a facut aceasta pentru sotul ei

Dupa 15 ani de iubire, Razvan Simion si Diana s-au despartit insa neintelegerile dintre cei doi au aparut acum 1 an de zile.

Potrivit celor de la wowbiz.ro, Diana si Razvan s-au despartit acum un an de zile insa au pozat in cuplul perfect de dragul lumii. Aceasta facea sacrificii uriase pentru casnicia ei.

“Doamna Simion lucra si ea in televiziune, insa, incerca sa nu iasa deloc in evidenta. Prefera sa fie femeia din spatele barbatului Razvan de la Neatza si sa apara alaturi de el doar in imaginile de familie. In rest, nimic. Mai mult, in momentul in care a ramas gravida a doua oara, Diana a decis sa pastreze linistea in privinta sarcinii, intrucat sotul ei urcase vertiginos in cariera la Antena 1 si o promovare de barbat familist nu il prea ajuta in fata fanelor.

Citeste si: DELIA MATACHE a lansat un nou MEGA HIT: Da, mama – vezi aici cum arata noul clip

Asa ca, in ciuda bucuriei nemarginite pe care o traia ca va avea un baietel, femeia a inghitit in sec si a tacut vreme de cinci luni, basca, i-a si rugat pe apropiati sa nu scoata niciun cuvintel, pentru ca i-ar fi facut rau lui Razvan! Barbatul nu ar mai fi fost vazut un sex-simbol, ci doar un tatic simpatic, ceea ce nu prea se potrivea cu genul de emisiune pe care il modera”, au povestit prietenii fostilor soti Simion.

Citeste si: Cati bani castiga, dintr-un singur concert, cei mai cunoscuti rapperi din lume – SOCANT 

Jurnalistii au aflat insa de sarcina Dianei si stirea a aparut in presa rapid: “Aparitia materialulului in media a deranjat-o pe Diana, care a avut cateva lucruri de comentat, in plus, a fost si foarte abatuta. Tot planul ei de a-l ajuta pe Razvan se dusese pe Apa Sambetei, dar nu a mai avut ce face. A trebuit sa recunoasca public ca va avea un baietel, in timp ce prezentatorul a dat si el o declaratie simpla, urmata de o noua repriza de discretie pana cand sotia l-a nascut pe Tudor”, au mai spus apropiatii celor doi.”