Sotia premierului isi mai doreste un copil

Sotia premierului isi mai doreste un copil

Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana, au sarbatorit, duminica, Ziua Copilului la sediul central al PSD, unde a fost organizata o petrecere pentru cei mici la care au participat mai multi ministri si lideri social-democrati, alaturi de copiii si sotiile lor.

Ponta a venit la sediul PSD alaturi de sotia sa, Daciana, si de fetita lor, Irina, in jurul orei 16.30. La sosirea sa, petrecerea celor mici era in plina desfasurare, acestia fiind antrenati la distractie de catre membrii trupei “Zurli”, sustineau un concert pe o scena amplasata in curte.

La serbare au venit ministrii Robert Cazanciuc, Mihnea Costoiu si Remus Pricopie, precum si secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, si primarul Sectorului 3, Robert Negoita, insotiti de copiii lor.

Premierul i-a salutat pe cei prezenti, s-a fotografiat cu mai multi copiii si a vorbit cu un pusti care desena pe un panou. Ulterior, premierul a mers in birou, de unde a privind de la fereastra spectacolul.

Citeste si: De 1 Iunie, copiii au luat locul ministrilor la Guvern

Unul dintre jocurile pe care copiii au fost antrenati sa le joace a fost si cel in care fiecare scria pe un balon o dorinta, urmand ca toate baloanele sa fie eliberate in acelasi timp.

La acest joc, sotia premierului, Daciana Sarbu a scris pe un balon albastru “un copil”. intre timp, premierul s-a alaturat si el grupului de copii pentru momentul eliberarii simultane a baloanelor. Pe balonul sau, insa, nu era scrisa nicio dorinta.

Premierul a mai stat putin cu copiii, a mai facut cateva fotografii, dupa care a parasit sediul PSD.

Sediul PSD a fost amenajat special pentru serbarea copiilor, fiind umplit de baloane divers colorate. Copiii au avut acces chiar si in sala in care se desfasoara sedintele BPN, unde au putut sa stea pe scaunele pe care de regula stau liderii PSD sau sa vorbeasca la microfoane.

Cei peste o suta de copii – in marea lor majoritate proveniti de la centre de plasament – au mancat, dupa spectacol, o mica gustare.

Petrecerea a durat aproximativ doua ore.