Soția și amanta lui Kamara s-au umplut de bani după ce scandalul de la tv le-a crescut cota

Soția și amanta lui Kamara s-au umplut de bani după ce scandalul de la tv le-a crescut cota, informează cancan.ro. După ce s-au certat aprig, în spațiul public, Mădălina, iubita cântărețului, și Oana (foto), soția acestuia, și-au rotunjit conturile printr-o metodă inedită.

Aparițiile pe care Oana și Mădălina, cele două femei care s-au ”bătut” ca să ajungă la inima lui Kamara, le-au avut pe la diferite posturi TV se pare că au fost de bun augur. Cancan.ro dezvăluie, în exclusivitate, metoda prin care cele două femei din viața lui Kamara au reușit să câștige o adevărată avere. Din informațiile sursei citate, Oana și Mădălina sunt două dintre cele mai apreciate Cam Models de pe un prestigios site din domeniu. Cele două brunete au reușit să câștige, fără prea mult efort, sume de-a dreptul fabuloase, la care mulți dintre români doar visează.

Citește și: FOSTA AMANTĂ A LUI KAMARA O DESFIINȚEAZĂ PE SOȚIA ARTISTULUI: ÎNTREȚINE RELAȚII INTIME CU DIVERȘI BĂRBAȚI

O sursă din anturajul artistului a mărturisit pentru cancan.ro, faptul că Oana, dar și Mihaela au încasat, în anumite luni, aproximativ 15.000 de euro, sume pe care nu se gândeau să le câștige vreodată.

Sursa foto: cancan.ro