SOTIA TA este multumita in PAT? 8 SEMNE CA NU-TI SATISFACI PARTENERA

Spunem despre femei ca sunt adevarate mistere si ca nici un barbat nu se poate lauda ca le-a descifrat vreodata cu adevarat. Este adevarat ca unora le place sa se laude ca stiu totul despre femei, insa intr-un final se dovedeste ca nici macar propriile nevaste n-au stiut sa le citeasca de vreme ce casnicia s-a incheiat cu un divort.

Iar daca nu stii cat mai multe despre femei, respectiv sotii, cum poti afla daca relatia voastra o satisface sau isi cauta alinarea in afara mediului conjugal? Un lucru este totusi sigur atunci cand vorbim despre femei: acestea trimit anumite semnale, e adevarat subtile, pe care nu toti barbatii stiu sa le descifreze. Cei care inteleg semnalul reusesc sa-si salveze casnicia, ceilalti raman singuri. Iata cele 8 semne care va ajuta sa aflati mai multe despre femei si care va spun ca sotia nu se simte satisfacuta din puct de vedere sexual.

Despre femei – semnul #1: Sotia ta utilizeaza excesiv cardul de credit

Unele femei folosesc shopping-ul pentru a umple golul din viata sexuala. Analizeaza cu atentie costul creditelor. Daca acestea cresc de la o zi la alta precum Fat Frumos, este clar ca trebuie sa schimbi ceva.

Despre femei – semnul #2: Excesul de greutate

In cazul in care nevoile sexuale ale unei femei nu sunt implinite, va incerca sa-si potoleasca foamea de sex mancand excesiv.

Despre femei – semnul #3: Sotia ta munceste/bea mai mult

Unele femei prefera sa stea peste program la birou sau sfarsesc ziua de munca intr-un club in incercarea de a sta cat mai departe de sotii lor. Tocmai pentru ca acestia nu le satisfac din punct de vedere sexual si incearca sa gaseasca alternative.

Despre femei – semnul #4: Se plange prietenelor de viata voastra intima

Asa cum am mai spus, femeile sunt experte in a trasmite mesaje subtile atunci cand se plang de un anumit lucru. In acest caz, sotia ta incearca sa-ti spuna ca lucrurile nu sunt ok in ceea ce priveste relatia voastra.

Despre femei – semnul #5: Este tot mai rece si distanta cu tine si, cand faceti sex, ramane imobila

In ultima vreme ai observat ca sotia ta ramane nemiscata in timp ce faceti sex si de cate ori incerci s-o mangai bate in retragere. Singura modalitate de a afla ce nu este in regula este sa vorbiti.

Despre femei – semnul #6: Se imbraca din ce mai des in desuuri sexi

Mesajul este clar: vrea sa faceti dragoste mai des, insa crede ca nu ai descifrat mesajele subtile pe care ti le-a trimis in ultima vreme, asa ca apeleaza la tactici mai directe.

Despre femei – semnul #7: Sotia te critica mai mult si mai des

Iti spune ca nu-i acorzi suficient de multa atentie in afara dormitorului. Ar trebui sa stii ca satisfactia vine din respect, dragoste, apreciere si dorinta atat fizica, cat si emotionala.

Despre femei- semnul #8: Sotia ta incepe sa neglijeze copiii

De la o vreme sotia ta nu-i mai ingrijeste pe cei mici ca inante. Mesajul este pentru tine si iti transmite ca nu o satisfaci. Iar asta inseamna ca trebuie sa stati de vorba.

Sursa text: sfatulparintilor.ro