SOTII LIS SOCHEAZA! Doar asta il mai tine IN VIATA pe VIOREL LIS

Sotii Viorel si Oana Lis se afla zilele acestea pe litoralul romanesc. Desi cei doi au probleme financiare, pe langa cele de sanatate, au facut un efort si au venit in statiunea Mamaia, cheltuielile fiind insa mult reduse, deoarece sunt suportate doar din pensia lui Viorel Lis.

Aflat pe plaja cu Oana, Viorel Lis a declarat marti dimineata ca tot ce-l mai tine in viata sunt cele 40 de pastile pe care le ia zilnic, conform listei, adaugand ca cea de-a 41-a pastila este chiar Oana, care ii face viata mai fericita.

“Vreo 40 de pastile iau in fiecare zi si cu Oana 41. Doar asta ma mai tine in viata”, a spus Viorel Lis, cu tristete in voce.

Citeste si: ANDRA a trecut printr-o grea CUMPANA! Nu a mai rezistat si a izbucnit in LACRIMI

Nostalgic, fostul primar al Capitalei a mai spus ca daca inainte “avea unde, avea cu ce, dar nu avea cu cine”, acum “are cu cine, are unde, dar nu are cu ce”.

“Cand eram tanar aveam unde, aveam cu ce, n-aveam cu cine, apoi am avut unde, am avut cu cine, am avut cu ce, si acum am unde, am cu cine, dar nu am cu ce”, a marturisit Viorel Lis.

Viorel Lis a fost diagnosticat in urma cu ceva timp cu leziuni pe creier care ii cauzeaza pierderi de memorie. Viorel Lis a ajuns in mai multe randuri de urgenta la spital din cauza unor crize.

Citeste si: Cele mai bune 10 bancuri cu Viorel Lis

Oana Lis:” A avut crize puternice, a lesinat, nu stia cine sunt. Este irascibil,nu stie cine sunt si asta il sperie. Trebuie sa ma pregatesc pentru ce e mai rau”, povestea ea in urma cu cateva luni.

Pe langa gravele probleme de sanatate pe care le are, medicii au descoperit ca Viorel sufera si de afectiuni la nivelul prostatei.

Oana Lis si-a ingrijit cu devotament si afectiune sotul bolnav, insa teama ca ar putea sa-l piarda pe cel care i-a fost alaturi mai bine de 15 ani a facut-o pe Oana sa regrete ca nu a facut un copil cu fostul edil al Capitalei si sa se gandeasca serios la inseminarea artificiala.