Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este la terapie intensivă! Ce se întâmplă cu acesta

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este internat la secția de Anestezie și terapie intesivă (ATI) a spitalului Monza din Capitală, din cauza infecției cu noul coronavirus, scrie cancan.ro.

Surse medicale au dezvăluit mass-media că soțul Andreei Esca s-a infectat, de asemenea, cu noul coronavirus. Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat, mai anunță jurnaliștii de la cancan.ro.

Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția. Prezentatoarea de televiziune ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulși dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități. Informațiile despre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

Citește și: Cea mai cunoscută vedetă de la Pro TV, suspectă de coronavirus! Reacția oficială a postului

Mai mult, la pupitrul știrilor de la ora 19.00 de la PRO Tv, luni seară, Andreea Esca a fost înlocuită de Oana Andoni, un lucru care a dat o și mai mare amploare speculațiilor legate de cea mai importantă vedetă a postului din Pache Protopopescu.

Sursa foto: protv