Sotul cantaretei Sanda Ladosi ramane in arest

Omul de afaceri Stefan Tache, sotul cantaretei Sanda Ladosi, va fi cercetat in continuare in stare de arest, in dosarul in care procurorii DIICOT fac cercetari pentru o evaziune fiscala de aproximativ patru milioane de euro, a decis Curtea de Apel Bucuresti.

Instanta a respins ca nefondate si recursurile declarate de Cristian Anton, Marian Dragan , Cristian Ilie, Alexandru Tache si Toader Voinea. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au mentinut astfel decizia din 5 octombrie a Tribunalului Bucuresti, care dispusese arestarea preventiva a celor sase inculpati.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, astfel ca omul de afaceri Stefan Tache si ceilalti cinci inculpati raman in continuare in arest. Recursurile celor sase persoane arestare pentru evaziune fiscala de aproape patru milioane de euro s-au judecat vineri la Curtea de Apel Bucuresti, instanta amanand pronuntarea pentru luni.

Stefan Tache a declarat, vineri, in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, ca este grav bolnav si, fiind arestat, a fost nevoit sa intrerupa tratamentul.

sursa foto: ziuanews.ro