Sotul Clotildei Armand, SERGIU MOROIANU, a fost EXCLUS din USR

SERGIU MOROIANU, sotul vicepresedintelui Uniunii Salvati Romania (USR), CLOTILDE ARMAND, a fost EXCLUS din USR prin votul unanim al Biroul National al partidului, dupa ce a acuzat echipa de comunicare si campanie a USR ca ar fi “asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros”, anunta presedintele formatiunii, NICUSOR DAN, intr-o postare pe Facebook.

“E un moment trist. Prin decizia unanima a Biroului National de aseara, SERGIU MOROIANU a fost exclus din USR. Biroul National a sanctionat atacul lipsit de etica la adresa USR, care a ranit miile de oameni care au muncit pentru acest proiect”, a scris Nicusor Dan, informeaza Hotnews.ro.

CITESTE SI: REZULTATUL ALEGERILOR PARAMENTARE A DECLANSAT RAZBOIUL INTERN LA USR. REACTII

SERGIU MOROIANU a lansat, miercuri, un atac dur la adresa lui Matei Paun, cel care a coordonat campania electorala a USR, afirmand despre acesta ca este un “personaj controversat” despre care nu se stie “unde a lucrat” si acuzandu-l de o campanie de denigrare si sabotaj la adresa lui Armand.

El afirma ca Paun este vinovat de asocierea USR cu George Soros si cu “activistii LGBT” si cere “Explicatii” biroului national al partidului. El atrage atentia colegilor ca USR a obtinut in Bucuresti un scor mai mic decat la locale si mai mic decat “scorul partidului de apartament PPDD in 2012”.  care a adus prejudicii grave imaginii partidului.

Sursa foto: FACEBOOK