Sotul MONICA IACOB RIDZI spune ca STAREA DE SANATATE a acesteia sale s-a AGRAVAT in penitenciar

Sotul MONICA IACOB RIDZI a declarat duminica, cu ocazia unei vizite la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla, ca starea de sanatate a sotiei sale s-a agravat.

Tiberiu Iacob Ridzi si-a vizitat sambata sotia, iar duminica a venit la penitenciar insotit de avocatul Alexandru Chiciu. Doar acesta din urma a intrat sa o vada pe MONICA IACOB RIDZI, sotul ei asteptand in masina.

Tiberiu Iacob Ridzi a declarat ca starea sotiei sale s-a AGRAVAT si ca in penitenciar nu ii pot fi administrate tratamentele necesare, la fel ca intr-un spital.

“Impreuna cu avocatul vom face tot posibilul sa o mutam intr-un spital penitenciar”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, potrivit citynews.ro.

Citeste si: EMIL BOC: MONICA RIDZI nu are o STARE DE SANATATE buna

Acesta a mai spus ca sotia sa primeste tratamentul pe care il primea inainte de a fi incarcerata, dar sustine ca ea sufera de mai multe boli si are nevie de mai multe tipuri de tratament.

Avocatul Alexandru Chiciu a declarat, la randul sau, ca a venit sa vada cum se simte MONICA IACOB RIDZI si a spus ca acesta este nevinovata, urmand sa gaseasca o modalitate de a o scoate din penitenciar.

In ceea ce priveste problemele de sanatate ale clientei sale, avocatul a spus ca nu se pune problema ca in Penitenciarul de la Cluj-Napoca nu sunt conditii bune, dar ca starea de sanatate a MONICAI IACOB RIDZI necesita alte conditii decat cele dintr-o inchisoare.

La iesirea din penitenciar, Alexandru Chiciu a spus ca Monica Iacob Ridzi “abia se mai poate tine pe picioare”. Ea se afla la infirmerie si sta in aceeasi incapere cu o femeie condamnata pentru omor.

Citeste si: Emil Boc a vizitat-o pe Monica Ridzi la Penitenciarul Gherla

Avocatul Alexandru Chiciu a mai spus ca Agentia Nationala de Integritate a verificat averea MONICAI IACOB RIDZI in perioada 2008-2012 si a constatat ca nu exista diferente intre castigurile de referinta si bunurile dobandite.

Condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare, Monica Iacob Ridzi s-a predat la Cluj in 16 februarie cand a si fost incarcerata in Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla, care se afla la Cluj-Napoca. MONICA IACOB RIDZI a fost condamnata pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului.

Sursa foto: mesagerulhunedorean.ro