Sova, dupa excluderea din PSD: Accept sanctiunea, e justificata. Nu stiu daca este cineva de vina pentru esecul de la prezidentiale

Dan Sova a declarat, joi, dupa ce a fost exclus din PSD, ca accepta sanctiunea care i-a fost aplicata si crede ca aceasta este “justificata”. “Raman social-democrat, imi iau un timp de reflectie”, a spus Sova.

El a mai declarat ca accepta sanctiunea care i-a fost aplicata. “Cred ca e si justitficata”, a adaugat el, precizand ca argumentele pentru aceasta decizie luata la CExN sunt legate de incalcarea unui “principiu de baza”, respectiv al unitatii partidului.

“Am fost exclus, dar eu raman social-democrat, imi ia un timp de reflexie sa-mi dau seama de ce s-a luat aceasta decizie. Imi iau un timp de reflexie pentru mine insumi. Eu daca am sa ma alatur vreunui partid, am sa ma alatur tot PSD-ului. Accept sanctiunea care mi-a fost aplicata, cred ca e si justificata. Argumentele sunt ca am incalcat un principiu de baza, principiul partidului. Imi asum greseala facuta si este o decizie corecta a partidului. Nu ma alatur altui partid”, a spus Dan Sova.

Citeste si: PONTA, DESPRE EXCLUDEREA LUI GEOANA, VANGHELIE SI SOVA: UNEORI E NEVOIE SA RAMAI IN ECHIPA CU CEI CARE AU UN PROIECT COMUN CU TINE

“Iesind pe scari aici si declarand ca trebuie sa-si asumepierderea alegerilor, pentru asta am fost sanctionat. N-am avut niciodata o relatie tensionata cu Liviu Dragnea, e doar o speculatie de presa. Am fost taxat pentru ce s-a intamplat dupa data de 16 noiembrie. S-a facut o analiza sumara, se va face una la Congres, nu stiu daca este cineva de vina pentru esecul de la prezidentiale, va fi o analiza mai aprofundata”, a mai declarat Dan Sova la iesire.