Acuzatii grave in fotbalul romanesc! Doi oficiali FRF il acuza pe Copos ca i-a dat spaga lui Dragomir VIDEO

ACUZATII GRAVE in fotbalul fotbalul romanesc! Doi dintre oficialii Federatiei Romane de Fotbal (FRF) l-au acuzat pe Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) ca a luat spaga de la George Copos pentru ca Rapid Bucuresti sa ramana in Liga I.

Un reporter de la postul Romania Tv i-a sunat pe Constantin Anghelache, presedintele FC Dinamo si membru al Comitetului Executiv al FRF, si pe Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, pretinzand ca este reprezentant al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane. Jurnalistul Romania Tv i-a intrebat pe acesti acum s-a intamplat ca Rapidul sa ramana in Liga I, in ciuda faptului ca nu a obtinut licenta, iar Anghelache si Kassai au declarat ca George Copos i-ar fi dat o suma de bani, sub forma de spaga, lui Dumitru Dragomir, presedintele LPF, pentru ca echipa Rapid sa ramana in Liga I.

Ulterior acelasi reporter Romania Tv l-a sunat pe Mitica Dragomir pentru a-i cere opinia, acesta declarand ca este o facatura si ca ii va da in judecata pe cei doi.

“A spus Bela Kassai asta despre mine? Era beat! O sa il curat”, a declarat  Dumitru Dragomir pentru Romania Tv.

Sursa foto si video: ofsaid.ro, rtv.net