SPALSH! VEDETE LA APA, 1 AUGUST 2014. Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, anunt incendiar!

SPALSH! VEDETE LA APA, 1 AUGUST 2014. Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, anunt incendiar!

SPALSH! VEDETE LA APA. Show incendiar, in aceasta seara, la emisiunea “Splash! Vedete la apa”, difuzata Antena 1. Vedete de prim rang vor concura pentru calificarea in fazele superioare ale competitiei desfasurate intr-un bazin din Bacau, iar o indragita vedeta tv va face un anunt incendiar.

Spectacolul “SPALSH! VEDETE LA APA” este asigurat nu numai de nivelul ridicat de dificultate al sariturilor in apa, ci si de glumele participantilor si de bunadispozita care caracterizeaza intregul show.

Emisiunea este si locul in care se fac anunturi care de care mai incendiare. Este si cazul tachinarilor din interiorul cuplului Andreea Tonciu – Nicolae Mitea, ambii participanti la concurs.

Cei doi au marturisit care este secretul relatiei lor amoroase, cei doi sugerand chiar ca in curand vor face pasul decisiv: isi vor uni destinele.

“In viitorul apropiat, va exista o cerere in casatorie”, spune Nichi. “Imi doresc sa devin mamica, in curand”, adauga si Andreea.

Cei doi sunt “adversari” la “Splash!” si se vor “bate” in sarituri pentru Maria Casian, micuta campioana care, in ciuda problemelor de sanatate, isi doreste sa faca performanta. Si daca Andreea este curajoasa si determinata in concurs, lui Nichi ii este teama de apa si de inaltime. “M-am chinuit mult sa-l conving pe iubitul meu sa vina la emisiune. Doua saptamani m-am rugat de el”, povesteste Andreea.

Serghei Mizil, un alt nume greu care ar fi trebuit sa participe la competitie, a avut parte de un eveniment mai putin fericit. Serghei a zis ca-i este frica de accidentari si de un accident a avut parte. Si inca de unul serios, care l-a determinat sa paraseasca “Splash! Vedete la apa”.

Serghei Mizil povesteste ce a patit si ii va preda stafeta DJ-ului Arando Marquez, care il va inlocui in concurs. Pana la accidentarea care l-a scos din show, Serghei a avut parte de antrenamente anevoioase. “Se plangea ca e obosit si ca nu vede bine”, povesteste antrenorul sau, Bogdan Ionita. Peste toate astea, Serghei, in varsta de 61 de ani, s-a si taiat la brat, destul de serios, inainte de a urca la trambulina.

Sursa foto: splash.a1.ro