Spania. O româncă cere pedeapsă maximă pentru tatăl ei: „Condamnaţi-l repede!”

O româncă cere pedeapsă maximă pentru tatăl ei, care i-a ucis mama, în Spania: „Condamnaţi-l repede!”, spune tânăra care împreună cu fratele ei s-au constituit parte civilă în proces.

Ioan Ciotău, în vârstă de 60 de ani, şi-ar fi ucis soţia, Lucia Pătraşcu, în vârstă de 46 de ani, pe 29 mai 2016, în Insulele Baleare. Bărbatul ar fi atacat-o pe mama copiilor lui în casă, iar când aceasta s-ar fi refugiat pe balcon ar fi urmărit-o şi ar fi înjunghiat-o de cinci ori, în piept şi în abdomen. Când a căzut, i-ar mai fi înfipt odată cuţitul în spate.

Lucia a murit la scurtă vreme după atacul soţului ei, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Astăzi începe procesul bărbatului şi fiica lui, Oana Ciotău, a cerut ca românul să fie condamnat rapid şi să primească pedeapsa maximă. Tânăra, care locuieşte în Italia, a mers special în Spania pentru proces, în care e şi martor şi parte civilă.

Oana, scrie Mallorca Confidecial citată de știridiaspora.ro, a refuzat din momentul crimei să răspundă încercărilor tatălui ei de a sta de vorbă. Tânăra a depus mărturie şi a cerut ca românul să fie condamnat la pedeapsa maximă. Procuratura cere 22 de ani de închisoare pentru Ioan Ciotău.

Sursa foto: adevarul