SPANIA: ROMANCA RANITA intr-un INCENDIU la o fabrica de langa MADRID

Un cetatean roman a fost ranit intr-un incendiu care a avut loc, joi, la o fabrica de produse chimice din localitatea spaniola Arganda del Rey, langa Madrid. Potrivit postului de televziune Digi 24, este vorba despre o femeie de 22 de ani, care are o fractura de bazin, informeaza News.ro.

“Potrivit informatiilor furnizate de autoritatile locale, in urma incidentului a fost ranit un cetatean roman care a fost internat in spitalul din Arganda del Rey, in prezent acesta aflandu-se in afara oricarui pericol”, transmite MAE, fara a da alte destalii despre identitatea pacientului.

Un diplomat din cadrul misiunii diplomatice romane s-a dus la spital, pentru a obtine informatii suplimentare privind starea de sanatate a romanului si pentru a oferi asistenta consulara. Un incendiu a izbucnit, joi, la o fabrica de produse chimice din localitatea Arganda del Rey, situata la aproximativ 27 de kilometri de capitala Madrid, fiind urmata de explozii. Presa din Spania a relatat ca peste 30 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dintre care trei cu rani mai grave.

Sursa foto: adevarul