Spania. Românul care și-a înjunghiat fosta iubită și pe mama acesteia, a murit

Românul din Alicante care și-a înjughiat fosta iubită și pe mama acesteia a murit, joi, după ce a băut o cantitate mare de clor. Un român în vârstă de 32 de ani stabilit în Spania a murit, joi, la spitalul din orășelul Dénia (provincia Alicante), acesta fiind internat în stare foarte gravă după ce a băut o cantitate mare de clor. Bărbatul a murit din cauza rănilor grave suferite la stomac.

Românul a recurs la acest gest după ce și-a înjunghiat fosta parteneră, de 27 de ani, și pe mama acesteia, de 43, ambele românce. Deși erau despărțiți de 7 luni, românul n-a mai suportat acest fapt și a mers la casa unde locuiau cele două femei. Bărbatul a intrat pe geam și s-a ascuns sub pat. Atunci când cele două au ajuns acasă, românul le-a atacat cu un cuțit, relatează portalul spaniol elcomercio.es, citat de știridiaspora.ro.

Citește și: SPANIA. BĂTAIE CA ÎN ȘAPTE PĂCATE ÎNTRE ZECE TURIȘTI PE O PLAJĂ DIN BARCELONA! VIDEO

Femeia de 27 de ani a fost rănită în zona omoplaților, în timp ce mama acesteia se află într-o stare mai gravă, fiind înjunghiată foarte aproape de inimă. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 17 iulie. După ce a lăsat cele două femei într-o baltă de sânge, românul s-a dus acasă și a băut clor cu scopul de a-și lua viața. Rănile suferite la stomac i-au fost fatale, românul decedând după câteva ore la spitalul din Denia.

Sursa foto: 20minutos.es