SPANIA: Sase spectatori UCISI la un RALIU, dupa ce o masina A INTRAT IN MULTIME (VIDEO)

SASE PERSOANE, printre care si o femeie insarcinata, SI-AU PIERDUT VIATA si alti circa 20 au fost raniti in nord-vestul SPANIEI dupa ce un AUTOMOBIL care participa la un RALIU A PARASIT CAROSABILUL si a intrat in multimea de spectatori, a anuntat Garda civila, relateaza AFP si Reuters.

O inregistrare difuzata de posturile de televiziune spaniole arata o masina iesind de pe drumul marginit de arbori intr-un nor de praf in timpul raliului automobilistic al LA CORUNA, organizat la Carral.

“Una dintre masinile participante la raliu a parasit drumul si a lovit spectatorii”, a declarat un purtator de cuvant al Garzii civile. Politia “a confirmat DECESUL A SASE PERSOANE, patru femei si doi barbati. Una dintre femei era insarcinata”, a adaugat purtatorul de cuvant.

In jur de 20 DE PERSOANE AU FOST RANITE, dintre care doua “grav”, conform aceleiasi surse.

CITESTE SI: ACCIDENT LA RALIU: UN ARBITRU A FOST LOVIT DE O MASINA IESITA IN DECOR

Masinile participante la raliu “rulau prea repede pentru acest tip de drum. Oamenii se asaza la curbe pentru a vedea mai bine”, a explicat el.
Potrivit media spaniole, masina care a intrat in multime era un Peugeot 206 XS. De asemenea, printre raniti s-ar afla si copii, relateaza media locale. Pilotul si copilotul au scapat nevatamati in urma accidentului.

Raliul automobilistic al La Coruna din regiunea Galicia este o competitie de o importanta relativ secundara, care nu face parte din campionatul mondial de raliu.

“Raliul La Coruna este in doliu. Condoleantele mele rudelor si apropiatilor victimelor si urari de refacere completa celor raniti”, a postat pe Twitter premierul Mariano Rajoy, care este originar din Galicia.

Sursa foto: dailymail