Spania. Sfârșit crunt pentru un român! Bărbatul a fost asasinat cu cruzime

Bărbatul român găsit mort pe marginea drumului a fost înjunghiat de mai multe ori, apoi decapitat, au stabilit anchetatorii. Agenții Gărzii Civile spaniole au stabilit că trupul românului descoperit luni, pe drumul spre Cap Blanc, Mallorca, a fost înjunghiat și apoi decapitat, scrie știridiaspora.ro.

Trupul neînsuflețit al românului în vârstă de 49 de ani a fost descoperit din întâmplare, langă o șosea din municipalitatea Llucmajor, de o persoană care culegea ciuperci. Scena oribilă i-a șocat pe polițiști: trupul, care zăcea de câteva zile, prezenta numeroase răni și mușcături. Inițial, oamenii legii au presupus că omului i s-a făcut rău și a fost sfâșiat de câini, șobolani sau alte animale din zonă.

Citește și: ITALIA. O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ A FOST EXECUTATĂ ÎN STIL MAFIOT

Medici legiști au dat însă verdictul: Vasile M. a fost ucis cu sânge rece si apoi decapitat. Semnele au fost greu de deslușit din cauza faptului că trupul a stat câteva zile în aer liber, în bătaia ploii și a vântului.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat oribila scenă, existănd suspiciunea că românul a fost ucis în altă parte și abandonat în locul în care a fost găsit.

Sursa foto: adevarul