SPANIA: Un nou ATENTAT TERORIST a avut loc la CAMBRILS! CINCI SUSPECTI au fost UCISI! VIDEO

Un nou ATENTAT TERORIST a avut loc in SPANIA, in noaptea de joi spre vineri dimineata (in jurul orei locale 1), intr-o zona turistica din orasul Cambrils, aflat la 90 de kilometri de Barcelona.

Conform unui anunt facut de politia catalana, cinci suspecti au fost ucisi in urma acestui atac copiat dupa cel de la Barcelona. Astfel, cei cinci suspecti se aflau intr-o masina, care a intrat in multime si a ranit mai multe persoane, potrivit The Guardian. Totodata, politia catalana a anuntat ca suspectii aveau asupra lor centuri explozive.

“Presupusii teroristi erau intr-un Audi A3 si se pare ca au dat peste mai multi oameni inainte sa se intersecteze cu o patrula a politiei, moment in care au fost impuscati”, a anuntat politia catalana. In urma acestui atac, alte sase persoane au fost ranite in Cambrils. Dintre acestea, una este in stare critica iar alta in stare grava.

Totodata, un politist a fost ranit usor in incidentele de la Cambrils. Si incidentul de la Cambrils a avut loc intr-o zona turistica, frecventata adesea de straini. Un alt incident a avut loc si in localitatea Alcanar, aflata la 200 de kilometri de Barcelona si la 90 de Cambrils. Aici a avut loc o explozie ce a distrus o casa, iar politia catalana suspecteaza o legatura cu incidentele de la Barcelona si Cambrils.

Sursa foto: 20minutos.es