Spania. Un român a răpit, bătut și violat mai multe femei

Poliția Națională a arestat un român, în vârstă de 29 de ani, în Palma, pentru patru agresiuni sexuale, două dintre ele fiind finalizate, două tentative. Ancheta a început după o plângere a unei femei care a fost supusă unei agresiuni sexuale la sfârșitul lunii iulie, la scurt timp după miezul nopții, când se afla în Avenidas în Palma așteptând autobuzul într-o stație, informează evz.ro.

Un bărbat aflat într-o mașină a oprit și a intrat în vorbă cu victima, oferindu-se să o ducă la destinație. Femeia a acceptat această propunere, însă în loc să o ducă acasă, bărbatul a dus-o într-un alt loc izolat, a lovit-o și a violat-o.

Ulterior, o altă agresiune a avut loc la începutul lunii august, în jurul orei 11 noaptea, când o femeie își plimba câinele prin zona Cala Major. Același suspect s-a apropiat din spate și i-a făcut complimente, victima s-a îndepărtat, dar bărbatul a apucat-o și a încercat să o târască într-o zonă a parcului din apropiere, fără lumină. Victima a rezistat și s-a luptat cu bărbatul, căzând la pământ. Agresorul nu i-a dat drumul, a continuat să o târască de păr, dar femeia a început să urle, ceea ce a alertat vecinii din zonă și l-a determinat pe bărbat să fugă.

A ținut-o strâns de gât pe victimă, încercând să o forțeze

Agenții Unității de protecție a familiei și femeii (Unidad de Atención a la Familia y Mujer – UFAM) au inițiat o anchetă anevoioasă, în care a fost posibilă identificarea presupusului autor al agresiunilor, obținând probe și dovezi care l-au incriminat în faptele indicate. În plus, s-a constatat că suspectul ar putea fi legat și de o agresiune sexuală consumată care a fost săvârșită la sfârșitul lunii mai, în cartierul Polígono de Levante.

Citește și:  FRANŢA. UN ROMÂN DE 20 DE ANI A MURIT ÎNTR-UN CENTRU DE DETENȚIE

La fel, același tânăr ar fi autorul unei tentative de viol asupra unei alte femei, pe care a întâlnit-o la un bar din zona Avenues. În acel caz, el a ținut-o strâns de gât pe victimă, încercând să o forțeze, dar fără a ajunge la consumarea actului sexual.

Suspectul a fost localizat de un agent aflat în timpul liber

 În cadrul anchetei, a fost obilizat un dispozitiv comun cu Unitățile de Securitate Cetățenească pentru localizarea violatorului. Astfel s-a aflat că nu avea o adresă cunoscută și că se deplasa în vehiculul său în tot orașul. În cele din urmă, suspectul a fost localizat de un agent aflat în timpul liber, în zona de lângă Plaza de Toros, pe 19 august. Agentul a sesizat imediat unitățile dispozitivului, procedând la arestarea presupusului pluri-violator. Ancheta rămâne deschisă, deoarece nu este exclus să existe mai multe victime.

Sursa foto: