Spania. Un român, arestat de zeci de ori, a sunat la Poliție și i-a rugat “să-l lase în pace” chiar în timpul urmăririi

Caz unic în Spania, acolo unde un român, care a fost arestat de nu mai puțin de 52 de ori, a sunat la poliție și i-a rugat pe oamenii legii să nu-l mai urmărească.

Polițiștii spanioli au arestat tânăr român în vârstă de 24 de ani, după o urmărie ca-n filme pe o șosea din Valencia. Românul a fost depistat în trafic conducând o mașină cu numere false. La vederea polițiștilor, bărbatul a accelarat la maxim și a tamponat ușor două mașini de poliție.

Oamenii legii au pornit în urmărirea sa, organizând și un blocaj pe drumul A-3. Cursa a durat aproximativ 30 minute, timp în care românul a apelat de mai multe ori numărul 091 și i-a rugat pe polițiști să-l lase în pace. “Vă rog, nu mă mai urmăriți!”, sunt cuvintele băiatului, potrivit presei spaniole, citate de știridiaspora.ro.

În cele din urmă, românul a fost arestat, după o acțiune în care au fost răniți ușor patru polițiști. Nu mică le-a fost mirarea anchetatorilor, atunci când l-au verificat: acesta fusese arestat anterior de 52 ori, pentru diverse infracțiuni pe teritoriul Spaniei. 

Sursa foto: realitatea