SPANIA: Un TREN de CALATORI a DERAIAT langa orasul VIGO. VIDEO

Un TREN de CALATORI a DERAIAT, vineri dimineata la ora locala 09:30, in apropierea garii O Porrino (Pontevedra), in nord-vestul Spaniei in apropiere de orasul VIGO. Deocamdata se stie ca au murit cel putin patru persoane si ca sunt zeci de raniti, informeaza presa locala. 

Una dintre victime este chiar conductorul trenului, arata El Pais. Conform Levante, in aceste momente ranitii sunt evacuati. La fata locului se afla mai multe elicoptere pregatite sa-i preia. Dintre  cele cinci vagoane in care se aflau 60 de pasageri, unul a iesit complet de pe sine, iar doua partial, informeaza BBC.

TRENUL DERAIAT nu era unul de mare viteza, ci regional. TRENUL DERAIAT facea legatura intre VIGO si orasul portughez Valenca do Minho, potrivit presei spaniole. Un martor a povestit pentru publicatia Levante, citata de The Independent, ca TRENUL DERAIAT s-a lovit de un stalp de iluminat. El Pais scrie ca TRENUL DERAIAT s-ar fi lovit si de capatul unui pod. Compania de transport Renfe a confirmat pe Twitter incidentul si a transmis condoleante familiilor victimelor.

Circulatia feroviara in zona a fost suspendata.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa video: youtube