Iti place sa te altoiasca la poponet? Spanking – o practica sexuala controversata

Mai toti medicii, majoritatea psihologilor si sexologii in unanimitate pledeaza pentru libertatea sexuala absoluta, pentru eliberarea de inhibitii, renuntarea la preconceptii.

Sexul este placut si sanatos atunci cand nu cunoaste bariere, limite mentale sau fizice, cand devine un instrument de comunicare extrem de important…

CITESTE SI: DIETA PE BAZA DE SEX: CAT POTI SLABI “JUCANDU-TE” CU PARTENERUL IN PAT

Cu toate astea, ca in orice domeniu, libertatea are tendinta naturala de a da nastere fie unor deviatii comportamentale, fie unor extravagante greu de stapanit, daunatoare chiar si pentru propria persoana.

Am mai dezbatut despre anormalitati sexuale, de la sado-masochism la voyeurism, “Cele mai intalnite deviatii ale comportamentului sexual” ca fiind dereglari majore percepute, in mare parte, ca boli.

Mai exista insa o practica sexuala controversata la limita dintre normal si anormal, dar sigur datatoare de placere – cel putin pentru unii.

Vedeta noastra de azi este spanking-ul: lovirea in timpului actului sexual, cu scopul amplificarii senzatiei de placere, in zona posterioara inainte, in timpul sau chiar dupa actul sexual.
Actrita Keira Knightley a declarat, la un moment dat, cu sinceritate debordanta:
“Oamenilor le place sa fie batuti la fund drept preludiu. Dar eu nu sunt sigura. Este ciudat. Englezilor le place o bataie buna la fund in timpul sexului”.

Desi nu prea este acceptat in public, acest fetis apare frecvent in mintea barbatilor, dorinta de a domina femeia, de a o supune fizic alimentandu-le multora libidoul.

Insa, in lumea reala si nu cea a fanteziilor, chiar daca acceptam tot felul de comportamente care mai de care mai bizarre pentru ca pot fi placute, totusi trebuie sa ne gandim bine daca ele au potential de a traumatiza sau nu partenerul.

Intr-un cuplu, ceea ce iti face numai tie bine nu este acceptat sau cel putin nu ar fi corect sa fie.

Apoi, chiar daca femeia este deschisa sa incerce, trebuie sa fi atent pe parcursul indeplinirii fanteziei daca nu s-a speriat sau daca, de fapt, efectul este cel negativ.

Sexologii spun ca exista moduri corecte si moduri incorecte de spanking: nu se incepe asa dintr-o data, intr-un “elir maniac”.

Trebuie, revin acestia, sa se desfasoare totul intr-o maniera placuta, prietenoasa, confortabila, excitabila.

CITESTE SI: TARA IN CARE MASTURBAREA ESTE PEDEPSITA CU DECAPITAREA! TOP 5 CELE MAI CIUDATE LEGI SEXUALE DIN LUME

Daca exista o oarecare placere in durerea provocata de spanking sau daca, din contra, aceasta durere poate fi catalogata boala sau anormalitate sexuala… depinde de fiecare in parte. Aici nu exista, ca in alte cazuri, o parere medicala avizata.

 Sursa:one