SPATII SPECIALE pentru comercializarea BRAZILOR, in Sectorul 4

Primarul Cristian Popescu-Piedone a dispus si in acest an ca, prin Directia de Administrare a Pietelor, sa fie amenajate SPATII SPECIALE destinate comercializarii BRAZILOR si cadourilor pentru Sarbatorile de Iarna, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 4.

Astfel, incepand de miercuri, pe platoul din fata Pietei Sudului, cei interesati sa achizitioneze daruri pentru cei dragi au la dispozitie 15 spatii, in timp ce etajul Complexului Progresul le ofera, la randul sau, aceeasi posibilitate.

In ceea ce priveste BRAZII de Craciun, acestia vor fi comercializati incepand cu 15 decembrie, in 20 de spatii din pietele Progresul, Sudului si Aparatorii Patriei.

Citeste si: Romsilva scoate in aceasta iarna la vanzare 66.000 de BRAZI si MOLIZI

Potrivit sursei citate, cei interesati in a comercializa BRAZI de Craciun trebuie sa stie ca inca se mai primesc cereri, la sediul Directiei de Administrare a Pietelor, sos. Giurgiului nr. 109 A. Documentele care trebuie sa insoteasca cererea sunt certificatul de producator sau de inregistrare al societatii, actul de identitate, avizul de insotire a marfii si avizul Directiei Silvice de pe raza careia provin BRAZII.

In ceea ce priveste cadourile de Craciun, perioada pentru care se autorizeaza comercializarea este 3-31 decembrie, de pe masute pliante, de catre persoane fizice sau juridice autorizate. Pentru obtinerea autorizatiei temporare de functionare sunt necesare documentele societatii, actul de identitate si cererea tip.

Citeste si: Nu ai bani sa-ti cumperi brad de Craciun? Poti sa-l platesti in rate

Si pentru desfasurarea acestui tip de activitate inca se mai primesc cereri, cei interesati putand sa se adreseze Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, de luni pana joi, in intervalul orar 8.00-14.30, iar vineri, intre orele 8.00 si 14.00. 

Sursa foto: adevarul.ro