SPATIU SPECIAL pentru CAINI, pe Insula Mare din parcul TITAN

Primaria Sectorului 3 a decis, in urma unei intalniri cu proprietarii de animale de companie, sa transforme Insula Mare din parcul TITAN intr-un LOC SPECIAL amenajat pentru CAINI, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Astfel, la intrarea pe insula va fi afisat un regulament pentru ca spatiul sa fie intretinut corespunzator.

“Ma bucur ca am participat la aceasta intalnire si ca am gasit, impreuna cu proprietarii de caini, o solutie civilizata pentru ca acestia sa poata iesi la plimbare fara sa-i deranjeze pe ceilalti vizitatori ai parcului. Ne propunem, de asemenea, sa identificam si sa amenajam astfel de spatii si in alte zone din sector, pentru ca nu toti proprietarii de caini pot sa ajunga aici”, a declarat primarul Sectorului 3, ROBERT NEGOITA.

Citeste si: Expozitie foto cu CAINI oferiti spre ADOPTIE, la metrou

Amenajarea locului isi propune sa vina in sprijinul proprietarilor de CAINI. La sugestia acestora, va fi inlocuit nisipul din tarcurile pentru CAINI cu iarba. De asemenea, ROBERT NEGOITA le-a cerut politistilor locali sa nu mai aplice amenzi celor care plimba animalele in zona special amenajata pe insula.

Citeste si: Un copil a fost MUSCAT de un caine maidanez in parcul IOR din Capitala

De asemenea, Primaria Sectorului 3 are in vedere amenajarea unor LOCURI SPECIALE pentru CAINI si intre blocuri, pentru cei care locuiesc la o distanta mare de parc.

Sursa foto: wikipedia.org