SPECTACOL CARITABIL pentru ajutorarea PERSOANELOR NEVOIASE, organizat de TNL Sector 6. GALERIE FOTO

Tineretul National Liberal (TNL) Sector 6 a organizat miercuri spectacolul caritabil “Impreuna daruim”, care a avut ca scop principal strangerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor nevoiase in prag de Sarbatori, se arata intr-un comunicat remis luni presei.

Citeste si: Tinerii liberali din Sectorul 6 au oferit cadouri de Craciun batranilor de la Azilul Sfantul Fanurie din Chiajna

Spectacolul a fost sustinut de catre Trupa de teatru Arthesium, care a jucat piesa “O noapte furtunoasa” de I.L. Caragiale, in regia lui Cosmin Cornici.

Citeste si: Magia unei seri de iarna – Spectacol caritabil organizat de tinerii liberali din Sectorul 6. Galerie FOTO

“In urma acestui frumos eveniment fondurile stranse s-au transformat in alimente pentru copiii institutionalizati in cadrul Fundatiei Metropolis din Sectorul 6 pe care i-am vizitat doua zile mai tarziu. Cele 55 de suflete ne-au asteptat cu emotii si bucurie, ne-au colindat si ne-au incantat cu poeziile lor. In apropierea Sarbatorilor de Iarna, noi, Tineretului National Liberal Sector 6, am ales sa fim alaturi de semenii nostri, sa impartim momente magice de bucurie si fericire, sa daruim si sa primim speranta. Multumim pentru sprijin Trupei de teatru Arthesium si Fundatiei Metropolis pentru realizarea acestei actiuni”, se spune in comunicat.

Sursa foto: TNL Sector 6