Spectacol cu papusi in marime naturala pentru beneficiarii Magazinului SOCIALXCHANGE

Micutii proveniti din familiile sarace ale SECTORULUI 6 au intrare libera in lumea papusilor care vorbesc. Prin amabilitatea companiilor „Stil Nicole House” si „Theater-du-Soleil”, un numar de 50 de invitatii, valabile pentru doua persoane, au ajuns la Magazinul Caritabil SOCIALXCHANGE unde isi asteapta posesorii.

Spectacolul la care sunt asteptati atat beneficiarii SOCIALXCHANGE, cat si copiii de la Gradinita „Sf. Constantin si Elena” din Cartierul Constantin Brancusi,  face parte din turneul „Frozen Regatul de Gheata”, sustinut de Compania „Stil Nicole House” si Compania de arte „Theater-du-Soleil”. Reprezentatia va avea loc joi, 18 februarie 2016, incepand cu orele 10.00, in Sala de Festivitati a Scolii nr.174 Constantin Brancusi, din Capitala.

„Evenimentul este o premiera pentru Romania si imbina teatrul de papusi cu elemente multimedia inovatoare.Ineditul acestui spectacol il reprezinta personajele in marime naturala, care vor aduce multa bucurie celor mici. Pentru a petrece momente agreabile alaturi de ei, parintii lor vor trebui sa respecte principiul de functionare al magazinului SOCIALXCHANGE”, a precizat primarul RARES MANESCU.

Lansat in luna ianuarie a anului trecut, Magazinul SOCIALXCHANGE din SECTORUL 6 este un program caritabil ce promoveaza principiul responsabilitatii si echitatii sociale. In acest sens, donatiile primite din partea firmelor sau a persoanelor fizice sunt distribuite oamenilor cu probleme financiare numai in schimbul unor activitati de munca in folosul comunitatii.

Sistemul de functionare a Magazinului SOCIALXCHANGE le ofera celor care doneaza produse de stricta necesitate pentru persoanele si familiile nevoiase, o serie de servicii de abilitare, recuperare medicala sau petrecere a timpului liber. Facilitatile pot fi accesate pe baza unui numar de puncte corelat cu valoarea produselor donate.

Sursa foto: primarie6