SPECTACOL DE BALET pentru doamnele si domnisoarele din Sectorul 3, de 1 MARTIE

Primaria Sectorului 3, prin intermediul Centrului Cultural “Casa Artelor”, organizeaza la Sala Palatului duminica, de la ora 19.00, cea de-a doua editie a “Evenimentului de Martisor”, care este oferit cu ocazia zilei de 1 MARTIE doamnelor si domnisoarelor din Sectorul 3.

Cea de-a doua editie a “Evenimentului de Martisor” aduce anul acesta SPECTACOLUL DE BALET “Romeo si Julieta”. Realizat dupa opera omonima a dramaturgului William Shakespeare si pe muzica de Serghei Prokofiev, spectacolul este cea mai noua productie a Teatrului National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta. Regia si coregrafia sunt semnate de Horatiu Chereches, iar scenografia, de Natalia Kornilova.

Accesul la acest eveniment se face pe baza invitatiilor care au fost puse la dispozitia doamnelor si domnisoarelor din Sectorul 3 de Centrul Cultural “Casa Artelor” in perioada 10-20 februarie, in limita locurilor disponibile.

Citeste si: TARG de MARTISOR, in Pasajul Universitatii

“Evenimentul de Martisor” face parte din strategia culturala a Primariei Sectorului 3 si impreuna cu “Ziua Dragobetelui” care a avut loc pe 24 februarie, lanseaza sezonul 2015 de programe si evenimente culturale de elita, realizate de Centrul Cultural “Casa Artelor”.

Si primarul Sectorului 3, ROBERT NEGOITA, va marca intr-un mod special ziua de 1 MARTIE. Acesta va oferi flori doamnelor si domnisoarelor din Sectorul 3 duminica, incepand cu ora 10.00, in zona pietei 1 Decembrie (intersectia strazilor Colonel Iosif Albu nr. 1 si 1 Decembrie 1918).

Citeste si: EVENIMENTE dedicate MARTISORULUI si ZILEI FEMEII, in Sectorul 6

Sursa foto: gzt.ro