Spectacol sexy in parcare! Cum a fost surprinsa Kylie Jenner

Putine persoane se pot lauda ca au in garaj un Ferrari la numai 18 ani. Printre putinii norocosi se numara si Kylie Jenner, care a primit “bijuteria” cadou de ziua ei, de la iubitul Tyga. Tanara a fost surprinsa de paparazzi in timp ce iesea la o plimbare in masina de lux.

Kylie Jenner a fost surprinsa de paparazzi in timp ce lua o pauza de la filmarile reality show-ului Keeping Up With The Kardashian. Tanara a aparut imbracata intr-o rochie maro cu aspect de piele intoarsa, de la Mistress Rocks, in valoare de 80 de euro, pe care a accesorizat-o cu sandale Alexandre Birman si o geanta Balenciaga. 

Kylie a fost luada de la studioul de filmari de catre iubitul ei Tyga, care a venit in Ferrari-ul pe care i l-a facut cadou de ziua ei. De data aceasta, Kylie a fost doar pasager, la volan fiind Tyga.

Nu exageram daca spunem ca indrazneata Kylie Jenner este cea mai populara adolescenta a momentului: este urmarita de peste 32 de milioane de oameni pe Instagram si s-a clasat pe locul 17 in topul celor mai influenti adolescenti din intreaga lume, realizat de revista Times.

 

Sursa: perfecte