Speriați de protestatari! Locul cununiei religioase a fiului lui Liviu Dragnea a fost schimbat

În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci în altă parte, noul loc unde va avea loc ceremonia religioasă nefiind făcut public, informează Mediafax.

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii unde va avea loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său.

Însă, în urma unei decizii adoptate în ultimul moment, ceremonia religioasă nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, ci altundeva, noul loc nefiind făcut public. Aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

Aceste mii de oameni intenționează să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenți la eveniment, iar din lista invitaților nu vor lipsi: fostul ministru al Educației Liviu Pop, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ștefănescu, Daniel Chițoiu, miniștri, primari sau lideri de organizații județene.

Invitaţia de nuntă trimisă invitaţilor arata, inițial, că duminică, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov.

Încă de când au apărut toate detaliile nunții fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat și au creat un eveniment pe Facebook prin care invită cetățenii să manifesteze. „Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm “La mulți ani!”, cu executare! Atât lui, cât si lui “Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu totii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD și ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului.

Potrivit informațiilor distribuite pe pagina evenimentului, ceremonia religioasă s-ar fi mutat de la Biserica Sf. Elefterie la Mănăstirea Snagov, manifestanții anunțând că vor merge într-acolo. Mai mult, încă de azi-noapte, pe drumul spre Palatul Snagov, locaţia petrecerii, au apărut mesaje anti-Dragnea și anti-PSD, relatează Epoch Times.