SPIONUL PEDOFIL, explicatii HALUCINANTE date procurorilor!

Declaratii socante in cazul fostul ofiter MApN, suspectat ca A ABUZAT SEXUAL mai multi minori din Capitala. Individul le-a marturisit anchetatorilor ca facea STUDII SOCIOLOGICE pe COPII.

Barbatul, fost ofiter la Directia de Informatii Militare a MApN, nu a recunoscut nici o clipa ca i-ar fi ABUZAT pe cei mici, chiar daca o camera de supraveghere l-a surprins in luna octombrie, in timp ce aborda un baietel.

Citeste si: PERCHEZITII LA LOCUINTA UNUI SUSPECT DE PEDOFILIE. ADEMENEA COPIII IN SCARI DE BLOC

Anchetatorii sustin ca PEDOFILUL actiona in apropierea gradinitelor si scolilor din Bucuresti. Inca de la primele ore ale diminetii, cand COPIII intrau la cursuri, barbatul se pozitiona in fata unitatilor de invatamant si ii pandea. Potrivit procurorilor, suspectul de PEDOFILIE se oferea sa le cumpere COPIILOR dulciuri sau ii ruga sa mearga impreuna cu el sa hraneasca niste pui de pisica abandonati. Asa ii pacalea sa-l insoteasca in locuri retrase unde nu era vazut de nimeni, informeaza stirileprotv.ro.\

“Daca am fost vazut in preajma COPIILOR, o faceam pentru ca realizam niste studii sociologice despre COPII cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani”, a declarat individul.

Citeste si: SOCANT IN ROMANIA! PARINTII, NEVOITI SA ISI RECUNOASCA COPILELE IN FILME XXX. FOTO IN ARTICOL

Judecatorii nu au tinut insa cont de argumentele suspectului si l-au arestat preventiv. Pensionarul este acuzat ca ar fi AGRESAT SEXUAL sapte baieti si o fetita, cu varste intre cinci si zece ani.

Sursa foto: realitatea.net, evz.ro