Spitalele din Romania bune pentru sotia ambasadorului Olandei nu si pentru premierul VICTOR PONTA

MATTHIJS VAN BONZEL,  ambasadorul Olandei in Romania, a postat marti pe pagina sa de Facebook fotografii cu sotia sa care a trecut in cursul zilei printr-o OPERATIE ORTOPEDICA la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, precum si cu medicul chirurg care a efectuat interventia, Prof Dr. CATALIN CARSTOIU.

“Cristina a suferit azi o OPERATIE ORTOPEDICA. Multumim frumos profesorului doctor Carstoiu si tuturor infirmierelor dedicate”, este mesajul postat marti de MATTHIJS VAN BONZEL.

In  schimb, premierul VICTOR PONTA a ales sa mearga in TURCIA pentru o INTERVENTIE CHIRURGICALA la ligamentele incrucisate ale genunchiului stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, iar marti dimineata a postat pe Facebook un mesaj prin care a transmis ca a fost operat, interventia fiind “mult mai complicata decat se anticipa”. Premierul a precizat in mesajul transmis ca  are “totala incredere in medicii romani”, sustinand ca a ales Turcia pentru ca acolo are parte de ceva ce era imposibil acasa “liniste si odihna”.

“Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine – operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa, dar sunt convins ca pana in decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale doctorului Ionut Codorean, care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau (evident ca am totala incredere in medicii romani – aici insa am ceva ce era imposibil acasa – LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care “se bucura” de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!”, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: facebbok / Matthijs Van Bonzel